ZEB HORIZON

Bemutatkozik a ZEB HORIZON

  • Bel,- és kültéri 3D-szkennelésre
  • Nagy pontosságú 3D-modell építés perceken belül
  • Egyedülálló, 360° x 270° látómező
  • Legújabb, világelső SLAM algoritmus
  • 100 m hatótávolság
  • 300.000 pont/mp szkennelési sebesség, 1-3 cm megbízhatósággal
  • UAV-re rögzíthetőség, ZEB DISCOVERY és LOCATE továbbépíthetőség

Fedezze fel a GeoSLAM család legújabb tagját, a ZEB-HORIZON 3D mobil szkennert!

100 m-es hatótávolságával ez a műszer kiváló teljesítményt nyújt úgy kültéri-, mint és beltéri felmérésekkor egyaránt .

Az erőteljes SLAM (Simultaneous Location And Mapping - Szimultán helyzetmeghatározás és térképezés) technológiájának köszönhetően a ZEB HORIZON-nak nincs szüksége GNSS jelvételre a pozicionáláshoz. Éppen ezért olyan helyeken is alkalmazható, mint pl. földalatti (barlang, alagút, csatorna), vagy fedett, zárt (épületbelsők, csarnokok), illetve növényzet borította (erdős) munkaterületek.

Az "egy-emberes" nagy tömegű térbeli adatgyűjtés talán még sosem volt ennyire dinamikus és egyszerű!
A mérőrendszer ergonomikus kialakításának, valamint részegységei kis tömegének köszönhetően,  egész napos használata sem okoz fizikai megterhelést.

Korlátlan lehetőségek: kézi szkennertől a járműre szerelt MMS megoldásokig

A teljes mérőrendszer egyszerű és könnyű szállítása hátizsákban történik.
A szkennelési lehetőségek megsokszorozásához, a nehezen vagy egyáltalán el nem érhető részletek felméréséhez alkalmazhat teleszkópos kiegészítőket.
A mindössze 1.3 kg kézi egység nem válik "fej nehézzé" még a hosszú, kihúzható rúd végére rögzítve sem, így kényelmesen kiemelhető, pl. födémek, tetőszerkezetek, álmennyezetek, illetve egyéb magasban "megbújó" részletek szkenneléséhez.
Speciális, un. "bölcső" alkalmazásával pedig szűk járatokba, függőleges aknákba ereszthető le, anélkül, hogy a Felhasználónak ténylegesen le kelljen másznia oda.

Színezett pontfelhő készítéséhez elérhető a kézi ZEB CAM kamera kiegészítő. A képek és pontfelhők szinkronizálása a feldolgozó szoftverben automatikusan megtörténik.

Élvezze a nagy felbontású digitális színes képalkotás előnyeit a GeoSLAM ZEB DISCOVERY-vel! Az akár egész városrészek dinamikus felmérésére is alkalmas térképezőrendszerünkről, IDE KATTINTVA olvashat részletesen!

Ha pedig azonnal, - akár centiméter nagyságrendű megbízhatósággal bíró - georeferált pontfelhőre van szükség és a mérési környezet is lehetővé teszi, kézi mobil térképező rendszerét ZEB LOCATE megoldássá is fejlesztheti. További részletekért KATTINTSON IDE !

Rögzítse a ZEB HORIZON-t UAV-re (Unmanned Aerial Vehicle- Pilóta nélküli légi jármű) és máris teljes lefedettségű 3D-pontfelhőt kap a felmérendő objektumról a levegőből is!
3.7 kg-os felszálló tömegével a ZEB-HORIZON lényegében bármilyen UAV-re rögzíthető és kiválóan alkalmazható nagy sebességű légi adatgyűjtéshez is. Ráadásul a GNSS független, SLAM pozicionálásnak köszönhetően csarnokok, belső terek, tágas barlangok is felmérhetőek vele a "kézből" vezérelt UAV-vel!

... de a GeoSLAM ZEB HORIZON felhasználhatóságának csak a képzelet szabhat határt: rögzítse önjáró robotra, közúti,-  vasúti,- vagy éppen vízi járműre!
Csak Önön múlik, hogyan szeretné kihozni belőle a maximumot!

A ZEB HORIZON műszaki adatai:

Tekintse meg videóinkat is:


Dinamikus adatgyűjtés, dinamikus feldolgozás

A kiváló terepi adatgyűjtő mit sem ér egy erőteljes irodai feldolgozó szoftver nélkül!
A felmérés dinamizmusát csak egy szintén lendületes feldolgozást támogató irodai háttér képes megőrizni, sőt fokozni! Ezt felismerve alkotta meg a GeoSLAM a Hub és CONNECT programcsomagot!

Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!