ZEB REVO RT

Bemutatkozik a ZEB REVO RT

  • Bel,- és kültéri 3D-szkennelésre
  • Szkennelési eredmények valós idejű (RT - Real Time) szemlélése a terepen
  • Nagypontosságú 3D-modell építés perceken belül
  • 30 m hatótávolság, >43.000 pont/mp szkennelési sebesség
  • Akár 15 mm megbízhatóság
Go Anywhere - dinamikus 3D terepi adatgyűjtés
Go Anywhere - dinamikus 3D terepi adatgyűjtés

"Go-anywhere"

A GeoSLAM ZEB REVO RT magát a "go-anywhere" - azaz menj bárhová - 3D-mobil térképezési technológiát jelenti. Mivel a ZEB-REVO nem igényel GNSS műhold jelvételt, ez a "bárhol" beltéri, földalatti munkaterületekre is értendő!
A kis tömegű és méretű mobil mérőrendszer "egy-emberes" dinamikus felmérést tesz lehetővé. Szemben a hátizsákos, vagy "fej nehéz" rúdra rögzített egyéb kialakításokkal, egész napos hordozása sem megterhelő Felhasználója számára.
Ellentétben a statikus szkenneléssel, a ZEB REVO RT esetében az adatgyűjtés nem "álláspontról-álláspontra" történik, az azokon eltöltött "kötelező" állásidővel, hanem folyamatos mozgás közben valósul meg. Így a kézi mobilszkenner használatával a terepen eltöltendő mérési idő jelentősen csökken.

RT - azaz Real Time

A kis tömegű, méretű és egyszerűen kezelhető kézi szkenner mozgás közben állít elő nagy felbontású és- sűrűségű pontfelhőt, mindössze néhány perc alatt. A szkenneléssel egyidejű nagy sebességű, folyamatos adatfeldolgozása pedig azt is lehetővé teszi, hogy a mérési eredményeket valós időben (RT -Real Time) szemlélje! Ennek köszönhetően Ön azonnal látni fogja mi került rögzítésre, így nem maradhat ki egyetlen részlet sem. Ugyanakkor a valós idős megjelenítéssel kontrollált felméréssel teljes egészében eltűnik a költséges pótmérés, hiszen nem az irodában kell szembesülnie hiányzó pontfelhő darabokkal. Megjelenítő eszközként alkalmazhatja saját mobil telefonját, tablet-jét, mellyel WiFi-n keresztül csatlakozhat az eszközhöz.

Színezett pontfelhő készítéséhez elérhető a ZEB CAM kamera kiegészítő. A képek és pontfelhők szinkronizálása a feldolgozó szoftverben automatikusan megtörténik.

A ZEB REVO RT rúdra rögzíthető s azzal kiemelhető el nem érhető célpontok mérésekor, vagy éppen mélybe ereszthető, szűk, nehezen megközelíthető, vagy veszélyes helyszínek 3D szkenneléséhez. Moduláris kiépítése lehetőséget biztosít továbbá személygépkocsira, hajóra, UAV-re, valamint bármilyen egyéb vezetővel rendelkező, illetve nem rendelkező járműre való felszerelésére is.

A ZEB REVO RT műszaki adatai:

Tekintse meg videónkat is:

Dinamikus adatgyűjtés, dinamikus adatfeldolgozás

A kiváló terepi adatgyűjtő mit sem ér egy erőteljes irodai feldolgozó szoftver nélkül!
A felmérés dinamizmusát csak egy szintén lendületes feldolgozást támogató irodai háttér képes megőrizni, sőt fokozni! Ezt felismerve alkotta meg a GeoSLAM a Hub és CONNECTprogramcsomagot!

Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!